2012 Modern Müstakil Bir Ev

Hepimiz biliyoruz ki içimizden gelen yüksek bir ses, bizlere daha bireysel ve daha tekil bir dairede yaşamamız gerektiğini haykırıyor. Gürültüden uzak, ailemiz ile iç içe kendi alanımızda hareket etmek. Sanıyorum ki şimdiden -Evet yaaa der gibisiniz.

Günümüz yapı sektörü ve gelişen teknolojiden yararlanarak dizayn edilebilen tasarım harikası yapılarda, haliyle bütçeniz ile yakından ilgili. Öncelikle kendinize şehir sınırlarında bir arazi ve bu araziye uygun, akıllı bir proje gerçekleştirmelisiniz. İşin %50 harcaması olan arsa keşif ve planlaması, maddiyatı bir hayli sarsacaktır. Sonrasında ise iç ve dış dekorasyon tekniklerinin konuşturulması ile süre gelecektir.

2012 yılına özel tasarlanmış, yeşil alanı ve göz alıcı dizayn ve tasarımı ile müstakil bir ev örneğinden kısaca bahsedelim. Çevresi tamamen beton duvar ile örülmüş olan müstakil yapının, duvar ile ev arasında kalan alanı yeşillendirilmiş çim bir bahçe havasında. Huzura, konfor ve zihinsel rahatlığa erişilecek bu evde oturma odası, salon, yatak odası, mutfak ve banyo detaylarına pek girmiyoruz. Daha çok yüzeysel, müstakil daire tanımlamasının nasıl oluştuğunu sizlere fark ettirmek istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir