2012 İlginç Berjerleri

Birbirinden ilginç mobilya modellerini siteniz olarak, elimizden geldiğince sizler ile paylaşmaya özen gösteriyoruz. Akılcıl ve farklı anlamları içinde barındıran, mobilya dekorasyon fikirlerinden berjerleri ele alıyoruz.

Turuncu, pember, gri ve beyaz çizgili siyah berjerlerin bir araya getirilerek, rengarenk bir kombinasyon. Dizayn olarak da bütünleşmiş köşeli masası ve birbirine entegre halinde. Yüksek kolçakları ile ilginç sıfatını üzerinde tutan 2012  berjerleri, mekanınıza renk katabilir. Bekleme salonları olarak kurumsal şirketlerin sekreterya önünde, size gelecek ziyaretçilerinizin dikkatinden kesinlikle kaçmayacaktır. Uzun süre oturulmayak ise uygun görülebilir. Aksi halde, pek rahat ve konfor içerdikleri söylenemez. Mekanınızın duvar boya rengi, zemin kaplama rengi ve diğer aksesuar ve eşyalarının rengine göre de kendinizce berjer rengi seçimlerinde de bulunabilirsiniz.

Önceden de belirttiğimiz gibi, firmaların bekleme salonundaki lcd tv karşısında muazzam oturacaktır. Mekanınıza modern, çağdaş, şık bir tasarım getireceğinizden şüpheniz olmasın. Ürün kolçaklı ya da kolçaksız, birbirine bağımlı ya da bağımsız olarak farklı seçenekleriyle butik bir çalışma ile sizlere sunulabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir