ZETA Mimarlık Tasarım

ZETA Mimari Tasarım
Zeta Mimarlık

Tamer ve Zehra TEZCAN tarafından 2000 yılında kurulmuş olan Zeta Mimarlık Tasarım Şirketi, Türkiye genelinde Pierre Cardin ve English Home Mağazaları tasarım ve mimari işlerini üstlenmişlerdir.

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Zafer TEZCAN 1997 ‘de Orta Doğu Teknik Üniversitesi ‘nden, Mimar Zehra TEZCAN ise 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi ‘nden mezun olmuşlardır.

Zeta Mimarlık

Genel olarak Zeta Mimarlık Tasarım tarafından ;

  • İç yada dış mekan mimari tasarımları,
  • Fuar standları,
  • 3 boyut (3D) modellemeleri
  • Ürün tasarımları
  • Mimari dekorasyon

hizmetleri özenle sunulmaktadır.

Ülkemizin, sektöründe lokomotif pek çok şirketiyle, mağaza konsept çalışmaları ve uygulamaları, ofis ve fabrika idari binalarının iç mekan tasarım ve uygulamaları olmak üzere, fuar standları, ürün ve hizmet sergileme standları, 3d görselleştirmeler, ürün tasarımları gibi pek çok projeyi hayata geçirmiş, bununla da kalmayarak, özellikle yurt dışından, ülkemize gelerek fuarlara katılan, pek çok yabancı kuruluşun da fuar standlarını hazırlamışlardır. Zamanla bir araya gelen, farklı meslek gruplarındaki ekibiyle, kurumsal kimlik çalışmaları, web sitelerinin tasarım ve kurulmaları gibi yeni hizmetlerini de değerli müşterileriyle paylaşmaya ve optimum çözümler üretmeye devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir