Ukra City Beylikdüzü ‘nde Yükseliyor

,
Ukra City

İstanbul Beylikdüzü ‘nde Ukra İnşaat güvencesi ile 2650 adet ev, 70 adet ise iş yeri yapılmakta. %85 bitki örtüsünden oluşacak olan, yeşil alan bulunmasına dikkat edilen Ukra City Evleri 1+1, 2+1, 3+1 şeklindeki daire yapılarından ibaret.
Ulaşım sıkıntısı olmayan Ukra City ‘den üniversiteler, hastaneler, okul, havaalanı, Tüyap fuar merkezi, çeşitli alış-veriş merkezleri, Migros 5M, Koçtaş vb. marketler, Metrobüs, E-5, E-6 ‘dan ziyade denizde oldukça yakın.

Ukra City Evleri Proje Krokisi

Kendinizi huzur ve mutluluk içinde hissedeceğiniz Ukra City Esenyurt Evleri ‘nde fitness merkezi, yüzme havuzları, tenis kortu, kapalı otopark, alışveriş mağazaları ve çocuk oyun sahaları gibi daha bir çok imkan var.

Ukra City Evleri Fiyat Listesi

Ukra City blokları merkezi uydu sistemleri, ısı, ses ve su yalıtımları, yangın söndürme, duman tahliye, her dairenin kendine özgü klima dış ünite balkonları, günün her saati sıcak su ve balkon bahçeleri bulunuyor.

Güvenlik birimleri, kamera sistemi ve görüntülü diyafon şeklindeki sistemleri ile daha güvenilir olacak olan evlerde modern inşaat teknolojisinde yüksek dayanıklılıkta C40 betonarme betonu ve ST3 çeliği kullanılmıştır.

Necati ŞAŞMAZ ‘ın da reklamlarında oynadığı Ukra City Evleri hakkında daha fazla ve daha detaylı bilgiyi satış ofislerinden edinebilirsiniz.

Ukra City 1+1 Daire Krokisi
Ukra City 2+1 Daire Krokisi

Ukra City 3+1 Daire Krokisi

“Ukra City Beylikdüzü ‘nde Yükseliyor” için bir yanıt

  1. kerim avatarı
    kerim

    evler cok güzel ben bir tane almak istiyorummmmmmmm!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir