2012 Arçelik Ankastre Kampanyası

Beyaz eşyaların, kampanya içerikli fırsatlarını takip etmeden olmaz. Yeni evlenecek çiftlerin fırın, ocak ve davlumbaz ürünlerini henüz almamışlar ise bu haberi dikkatli okumalı.

Yeni evleneceklerin oturacakları evin mutfağı müsait ise ankastre fırın, ocak ve davlumbaz modellerine göz atması önerilir. Solo beyaz eşya dediğimiz yani ankastre (gömmeli) olmadan, standart olarak yerine konan ürünlerdir. Solo beyaz eşyalara göre ankastre beyaz eşya modelleri daha göz alıcı ve cazibe taşımakta.

Arçelik ankastre kampanyası için yeni evleneceklerin yanı sıra mutfağındaki cihazları eskimeye, bozulmaya ya da değişmesi gerektiğine inananların da ilgilenmesi gerektiğini düşündüğümüz bir kampanya.

2012 yılının son çeyreği için Arçelik ankastre fırın, ocak ve davlumbaz modelleri birbirinden hoş fırsatlar ile kampanyada.

İstediğiniz ankastre gaz eminiyet özellikli ocak ve fırın Arçelik modelini almak istediğinizde, sizlere bunların yanında bir de sürpriz olarak çekmeceli mutfak modülü hediye geliyor. Tabi isteyen MD 890 Inox Mikrodalga fırında alabiliyor.

Dilediğiniz ankastre davlumbaz, ocak ve fırın Arçelik modelleri size % 10 indirim kolaylığı ile kampanyada.

Haberin Devamı >>

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir