Sevgililer Gününde Evinizde Jumbo Şıklığı

2011 Sevgililer Günü
Jumbo 2011 Sevgililer Günü Hediyesi

1947 yılında kurulan Jumbo, kalitesinden ödün vermeksizin modern çizgisinde farklı tasarım harikası sofra araçlarımızı imzalamayı sürdürüyor. 2011 Sevgililer Günü Hediyesi olarak, sevgilinize hazırlayacağınız sofranın şık tasarım içeriği Jumbo ‘dan ileri gelecek. Duygularınızın sevgiliniz tarafından rahatça algılandığı sofra Jumbo tarafından süslenecek.

Modern çatal – bıçak – kaşık takımlarından sofranıza renk katacak şamdanlara kadar birçok alternatif sunan Jumbo, özel günlerinizde de sizi yalnız bırakmıyor ve size sevgilinizin hayatı boyunca saklayabileceği en özel hediyeyi verme fırsatını sunuyor.

Özel günlerinizin vazgeçilmez markası Jumbo’nun şık tasarımlarıyla donatarak evinizde hazırlayacağınız mükemmel bir sofrayla sevgilinize duygularınızı en içten şekilde yansıtabilir ve bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz.

En özel günlerin sofralarında daima Jumbo vardır…

Jumbo ile donatılmış bir sofra, Sevgililer Günü için aşkla ve özenle hazırlanmış şık bir ortam sunarken, Jumbo’nun kaliteli tasarımları aynı zamanda lezzetli sofralarınızın vazgeçilmezleri olacak.

Sevgilinize romantik ve unutulmaz bir gün yaşatmak ve kendisini özel hissettirmek için, tasarımdaki farklılığı ve kalitesiyle her zaman fark yaratan Jumbo’ya uğramanız yeterli.

Jumbo 2011 Sevgililer Günü Hediyesi
Jumbo 2011 Sevgililer Günü Hediyesi
Jumbo 2011 Sevgililer Günü Hediyesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir