Mikrofiber Temizlik Bezi

Mikrofiber nedir?

Mikrofiber, polyamid ve polyester liflerin binlerce metreçekilerek inceltilmesi ile üretilmektedir. İpekten 10 katdaha yumuşak yapısı ile görüntü ve his olarak kadifeye benzer. Bu sayede her türlü hassas yüzeyde kullanılabilir. Microfiber temizlik bezleri ürünleri kendi ağırlığının 5 katı suyuçekme özelliğine sahiptir. Buna rağmen hava sirkülas-yonunu kolaylaştıran kılcal fiber dokular, microfiber temizlik ürünlerinin sıradan bez ya da havlulara oranladaha kısa sürede kurumasına sebep olur. Mikrofiber bez, temizlik ürünlerinin sırrı; 1 santimetre kareyedüşen lif miktarının fazlalığıdır. Bu sayede lifler, binlercekancalar oluşturarak kir, toz, mikrop, bakteri gibi çeşitli maddeleri yakalayıp içine hapseder. İnce iplik dokususayesinde en küçük çatlak ve boşluklara girer, sıradan bezlerin ulaşamadığı yerlere ulaşır.

Microfiber ipliklerin birbirleri ile olan bağlantısında herhangi bir kimyasal kullanılmaz. Bu nedenle insan sağlığına ve doğaya zarar verecek hiçbir madde içermez. Tüm dünyada hijyen gerektiren hastaneler, huzurevlerivb. ve evlerde yaygın olarak kullanılır. Microfiber Temizlik ürünleri; Türkiyede üretilenilk ve tek micro elyaf karışımından elde edilen bir tekstil ve kimya harikasıdır. Mikrofiber temizlik bezi ürünlerinin kullanımında deterjan ve kimyasallara kesinlikle ihtiyaç yoktur. Tüm ihtiyacınız olan bir miktar sudur. Ürünler kuru olarak kullanıldığında micro elyaf yapının sağladığı statik enerji ile nemli olarak kullanıldığında ise elyaf uçlarının yüksek emiş gücü sayesinde tüm lekeleri yok eder. İnsan saç telinden 100 kat daha ince elyaf dokularasahip olan microfiber temizlik ürünleri diğer bezlereoranla 10 kat daha fazla emiş gücüne sahiptir. İnsanave çevreye dost olan microfiber temizlik ürünleri aynızamanda bütçenizden ve zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlar.

Mikrofiber Toz Bezi ;

Mikrofiber toz bezi ile evinizdeki her türlü yüzeydebulunan tozları ister nemli ister kuru olarak kolaylıklatemizleyebilir, güvenli ve sağlıklı temizlik yapabilirsiniz. Kuru kullanımda statik elektriklenme ile tozları havayauçurmadan bünyesinde toplar. Evinizde temizliğe ihtiyaçduyduğunuz her yerde kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve güvenli bir temizlik için microfiber toz bezini her türlü tozlu yüzeyde kullanabilirsiniz.
Kullanımı: Bezinizi katlayarak ıslak yada kuru yüzeye tamamen temas edecek şekilde siliniz. Bezin temizliği için sadece su ve beyaz kalıp sabun kullanınız.

Mikrofiber Bulaşık Süngeri ;

Mikrofiber bulaşık süngeri ile bulaşıklarınız artık tertemiz. Özel dokusu sayesinde bulaşıklarınızı çizmeden ilk günküışıltısına kavuşturur. Mikrofiber sulaşık süngeri üzerindeki lacivert şeritli özel dokusu ile inatçı kirleri kolayca temizler,mavi dokusu ile parlaklık ve ışıltı katar. Temizlik esnasında bulaşıklarınıza zarar vermez. Dayanıklıdır.
Kullanımı: Bezinizi ıslatıp iyice sıktıktan sonra mendilgibi katlayarak yüzeye tamamen temas edecek şekildesiliniz. Bezin temizliği için sadece su ve beyaz kalıp sabun kullanınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir