Kitaptan Hediye Olur mu Demeyin

Kitap sektörünün önde gelen internet sitelerinden Kitapra.com kitap dağıtmaya devam ediyor.  Bugüne kadar kitapseverlere binlerce kitap dağıtan kitapra.com, birbirinden farklı yarışmalarla kitapseverleri şaşırtmayı sürdürüyor. Kitapra’nın farklı zamanlarda düzenlediği yarışmalara talep ise oldukça fazla.  Düzenledikleri yarışmalarla ilgili görüşlerini aldığımız Kitapra Müşteri Direktörü Melike Bozok, ”Kitapseverleri şaşırtmayı çok seviyoruz. Kitap hediye etmek de bizi çok mutlu ediyor. Kitapseverler KİTAPRA adresine sadece alışveriş yapmak için girmiyor, düzenlediğimiz yarışmalar sayesinde eğleniyorlar da. Yarışmalarda bazen kazananların istedikleri kitabı almalarını da sağlıyoruz. Bu da yarışmalara katılan yarışmacıların sayısında artışa neden oluyor. Kitapra ailesi olarak, birbirinden farklı yarışmalar düzenlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Yeni kitap sitesi Kitapra yayında

Yeni nesil kitap satış sitesi Kitapra.com yoğun bir hazırlık döneminin ardından hizmete girdi. Sitede 140 bin farklı kitap çeşitlerine ulaşmanız mümkün. %50’ye varan indirimlerle satışa sunulan kitaplar, birçok kitapsatış sitesinden uygun fiyatlı olarak kitapseverlere sunulmakta.

Kitapra’nın uygun kitap fiyatları ve zengin çeşitliliğinin yanı sıra en büyükavantajlarından biri de güvenlikli alışveriş sistemi. Kredi kartıyla alışveriş yaparken normal çekimin yanı sıra kartınızın şifresini cep telefonunuza gönderen 3dSecure’da bulunmakta.

Bunun yanında KİTAPRA  dan alışveriş yaparken, kredi kartınızı ve güvenlik numaranızı girerken sanal klavyeyi göreceksiniz. Bu özellik kredikartınızın bilgisayara kopyalanmasını engellemektedir. Böylece KİTAPRA dan kendi bilgisayarınızın dışında da rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir