Fayanslarınızı Değiştirmeyi Düşünmeden Önce

Fayans araları nasıl temizlenir ?

Fayansların arasında yer alan kirler artık kolayca yok edilebilecek. Fayanslarımızın arasında kalan derzler için işimizi kolaylaştıracak bir ürün piyasaya sunuldu. Artık banyolarımızda ve mutfaklarımızdaki fayansların arasında kalan yağ, kir, kireç gibi zor temizlenen lekeleri, kolaylıkla yok edebileceksiniz. Edding 8200 fayans derz kalemi ile artık bu mümkün. Fayans aralarını fırça, sünger ile ovalamayacak ya da beyaz boya ile kirleri kapamak zorunda kalmayacaksınız. Bu ürün özellikle ev hanımlarının işini kolaylaştıracak.

Bu ürün kalem şeklinde olup, kullanımı da oldukça pratiktir. Yapılması gereken şey çalkaladıktan sonra kalemle yazar gibi kirlenmiş fayans aralarının üzerinden geçeceksiniz. Bu pratik çözüm ile mutfak banyo fayansları yeni ve temiz bir görünüm elde edeceksiniz. Ürünün en önemli özelliklerinden biride, içinde bulunan özel mürekkebin bakteri öldürücü ilaç içermesi. İki renk olarak ( Beyaz ve Gri ) tüketicilere sunulan bu ürünü tüm marketlerde ve yapı marketlerinde bulabilirsiniz. Edding 8200 fayans kalemi, bakteri üremesini engelleyen mürekkebi ile uzun süreli hijyen sağlarken, silinmeye ve birçok kimyasala karşıda dayanıklıdır. Fayans arası, derzlerinin daha temiz ve canlı durması, tamamen sizlerin elinde olan bir konudur. Düzgün ve aynı bir şekilde, dizili olan fayanslar temiz görünebilmesi ve gelen misafirlerinizin gözlerini kamaştırması için, fayans aralarındaki oldukça temiz durması gerekiyor.

Zamanla kirleniyorlar ve fayans derzlerinin ara kısımları o şekilde hiç de hoş durmuyor. Bu yüzden e-8200 fayans kalemi ile buna pratik bir çözüm getirebiliriz.

Edding 8200 Fayans Kalemini büyük yapı marketlerde, hipermarket ve Astoria AVM de standlarında bulabilirsiniz.

Beyaz – Krem – Açık Gri – Koyu Gri – Siyah renk seçenekleri ile fayans kaleminizi kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir