Duvar Delmeden Tablo Asmak

Her insan evinin duvarını süslemek ister. Tablolar, resimler, fotoğraflar, çocuklar için yazı tahtaları, notlar ve daha birçok asılacak materyal ile evinizin duvarlarını süsleyebilirsiniz; fakat genellikle duvarlarınızı istediğiniz gibi süsleyemezsiniz. Duvar delmeden tablo asmak veya diğer duvar aksesuarlarına yer verme tekniğini kısaca inceleyelim.

Çivi çakmak gerekir ve çivi çakınca bu olayın geriye dönüşü çok fazla yoktur ya da oturduğunuz ev sizin olmadığı için çivi çakmak istemiyorsunuzdur, isteseniz bile ev sahibi buna izin vermiyordur. Astığınız tabloyu kaldırmak isteseniz çivi yüzünden kaldıramazsınız, çiviyi sökseniz bu kez de çivinin delikleri kalmış olacak veya duvar istemediğiniz şekilde hasar görecek. İşte bütün bunları düşünmemek için, olabildiğince az süsleme yapıyorsunuzdur. Bu konuya çeşitli çözümler getirilmeye çalışılıyor son zamanlarda.

Örneğin; çift taraflı bantlar var. Bunlar kullanılıyor evet ama dezavantajı duvardan tablonun düşme tehlikesi yüksek orandadır, boyaya yapışınca boyayla birlikte çıkabiliyor. Bu konuda yapılan en güzel icat patafixlerdir. Patafix sayesinde duvarınız kalkmaz, kötü görüntü olmaz ve aynı zamanda duvarınızda leke olmaz. Patafix sarı hamur( sakız ) kıvamında bir yapışkandır, kırtasiyelerde ve yapı marketlerde kolayca ulaşabileceğiniz bir ürün.

Duvarınıza gönül rahatlığıyla her şeyi asabilirsiniz. Bu madde tek kullanımlık da değildir, kullandığınız patafixi tekrar kullanabilirsiniz. Patafix kullanımı da çok kolaydır, tek yapmanız gereken patafixleri doğru şekilde eşit biçimde asacağınız tabloya ya da fotoğrafa uygulamaktır . Bundan sonraki aşamada tablonuzla istediğiniz dekoru oluşturabilir ve süslemeler yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir