Arzum Bufera Elektrikli Süpürgeleri

Arzum’dan ev işlerini kolaylaştıracak yepyeni bir ürün daha kadınların hizmetine sunuluyor. Arzum Bufera ile artık temizlik yapmak problem olmaktan çıkıyor. Küçük ev aletlerinin lider markalarından Arzum, kadınların  hayatını kolaylaştırmaya devam ederek Arzum Bufera’yı ürün gamına ekledi. Zemin yapısına göre ayarlanabilen beş farklı süperme başlığı ile mekanlarda en küçük noktalara ulaşarak tozdan eser bırakmayacak.

Turbo fırça ile halılardan temizlenmesi oldukça zor olan saç, kıl, iplik ve kedi-köpek tüylerinden zahmetsiz bir şekilde kurtulmanızı sağlayan Arzum Bufera, dar uçlu boru, küçük fırça ve küçük temizleme başlığı ile de ulaşılması zor olan yerlerin temizlenmesinde büyük kolaylık sağlıyor. Halı, kanepe ve perdeler dışında kalan zeminleri temizlemek için ise sert zemin süpürme başlığını devreye sokmanız yeterli. Bufera, kapasitesi 3,5 lt olan Safbag toz torbası ile hava giriş filtresinin değiştirilme zamanını, toz torbası dolum göstergesi ve filtre değişim göstergesi sayesinde bildirerek yenilenmesini sağlıyor. 0,3 mikron üzerindeki taneciklerin %99,5 ‘ini tutabilme özelliğine sahip Hepa hava çıkış filtresi ile tozların ortama geri dönmesi engelleniyor. Hava giriş filtresi yıkanabilir özelliğiyle tekrar kullanılabiliyor.

Arzum Bufera 2200 Walt’lık emiş gücü ile derinlemesine temizliğin yanı sıra açma kapama fonksiyonlu park sistemi, otomatik ve manuel kablo sarma özelliği ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. Teleskopik borusu, aksesuar saklama bölümü, 5 kademeli led ışığı ve kiremit rengi ile son derece şık ve ergonomik tasarımı ile göz dolduruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir