Texpo Eurasia 2010 27. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı

Tüyap Fuarcılık ve TEMSAD ( Tekstil Makine ve Aksesuar Sanayicileri Derneği ) ortaklığında düzenlenecek olan Texpo Eurasia 2010 27. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuar 15 – 18 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Bildiğiniz gibi Tüyap Fuar ve Kongre Mrk. İstanbul – Büyükçekmece’de olup, ulaşımı ise gayet kolay yol üstündedir.

Geçen yıl aynı fuarı ziyaret edenlerin 33.744 kişi olması, 26 yabancı ülkeden 902 firmanın ve firma temsilcilerinin de katılmış olması bir kaç gün sonrası için bu rakamların neler olacağı konusunda heyecan yaratıyor.

Asya, Avrupa ve Afrika’ya ulaşma yollarının kesişim noktasında yer alan Türkiye; Doğu Avrupa, Balkanlar, Karadeniz, Kafkasya, Hazar Bölgesi, Orta Asya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bir coğrafyanın merkezinde bulunmaktadır. Türkiye, bu bölgeler ile coğrafi, ekonomik ve tarihi bağlantıları sebebiyle tercih edilen bir buluşma noktasıdır. 55 ülkeden toplam 1,5 milyar nüfusu barındıran Avrasya bölgesi önemli bir ekonomik ve ticari potansiyele sahip olmasının yanında aynı zamanda dünyanın tekstil üretim merkezi olma özelliğini sürdürmektedir.

Texpo Eurasia 2010 27. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı 2010 yılında hareketlenen ticari pazardaki yeni fırsatlara cevap verecek şekilde Avrasya ve Afrika coğrafyasından gelecek ziyaretçiler, özel seçilmiş alım heyetleri, yeni yatırımcılar ile bölgenin en önemli sektörel buluşmasını gerçekleştirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir