Modeko-Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı İzmir

MOBİLYA, DEKORASYON, EV VE BÜRO MOBİLYALARI FUARI / İZMİR

Ülkemizde MODEKO – mobilya dekorasyon fuarı amaçlı, birçok mobilya-dekorasyon firma sahipleri fuarda yerini belirlemek toplandı. İzmir/Karabağlar ilçesinde, 7-11 Nisan 2010 yılında gerçekleşecek olan MODEKO – Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları  Fuarı için, ilçe belediyesi kolları sıvamış vaziyette. 21.si gerçekleşecek olan fuarın, ilçede gelir yönünden büyük önem taşıdığıda altı çizilerek belirtiliyor. Karabağlar İlçe Başkanı Sıtkı KÜRÜM ” İlçemizde en önemli gelir kalemi mobilyadır. Biz de yerel yönetim olarak mobilyacıların işlerinin kolaylaşması, üretimlerinin markalaşması için her türlü desteğe hazırız. Bu kapsamda eğitim, üretim ve tanıtım alanında başlattığımız projeleri kısa zamanda hayata geçireceğiz. MODEKO Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı’nı önemsiyoruz. 21. kez gerçekleşecek fuarın tanıtımına belediye olarak destek vereceğiz. Yedi gün yirmi dört saat mobilyacımızın hizmetindeyiz ” şeklinde bir açıklamada bulundu.

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı ise, ilçe belediye başkanının ardından şu sözleri sarfetti. ” Eğitim ve üretim alanındaki sorunları girişimcilerimiz, yerel ve genel yönetimlerle bir şekilde çözeriz. Sektörümüz açısından tanıtım büyük önem arz etmektedir. Ekonomik krize rağmen sektörümüz büyümesini ve ihracat artışlarını sürdürüyor. Ancak dünya mobilya pastasında hala istediğimiz düzeyde değiliz. Uluslararası tanıtımlarla ve MODEKO fuarımızla ihracatımızı arttırmak istiyoruz. ”

Mobilya, dekorasyon, ev ve büro mobilyaları fuarında konuşmacılardan diğer bir isim ise, Efor Fuarcılık Genel Müd. Nuray Eyigele ise ” Gerek el ürünü gerekse ileri teknoloji ile üretilmiş, geçmişin ihtişamını da geleceğe taşıyan yeni yüzyılın estetik standartlarıyla donatılmış mobilyaları profesyonellerimiz ve nihai tüketicilerimizle bir kez daha buluşturacağız. Modern ve klasik mobilyalar, Eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda olacak. ” diyerek fuarın kendileri için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir