ISAF Güvenlik Sistemleri IT Fuarı

ISAF Güvenlik Sistemleri IT Fuarı

Her yıl tüm Dünya’da ISAF tarafından gerçekleştirilen fuarları gezmekte fayda görüyorum. Ev ya da iş yeri gibi mekanlarımızın takip ve güvenlik sistemleri açısından büyük yararlar, fikirler katacaktır. Diyoruz ve ISAF’ın açılımı kelime anlamları nelerdir ? Bu konuda bilgi verelim.

ISAF – International Security Assistance Force – Uluslararası Güvenlik Yardım Kuvveti anlamına gelmektedir. Dünya’da çeşitli ulusların birbirleri ile olan güvenlik amaçlı bilgileri, teknolojileri ve çözümleri paylaştığı yani görücüye çıkardığı bir platformdur.

Bu yıl (2013) 19 ve 22 Eylül tarihleri de olmak üzere, toplam 4 gün sürecektir. Perşembe günü CNR Expo Fuarı’nda gerçekleşecek olan fuar organizasyonu hafta sonu Pazar günü sona erecektir. Bu fuarda yok yok. İlk olarak fuar içeriğinde yer alan güvenlik sistemleri ve çözümleri, yangın ihbar sistemleri, iş güvenliği ve iş sağlığı, akıllı bina, ev teknolojileri başlıkları yer alıyor.

Elektronik güvenlik özellikle ülkemizde oldukça yaygın ve vatandaşlarda gerektiği kadar bilgi sahibi. Şimdi İstanbul’un işlek olmasa da herhangi bir caddesinde araştırma yapıyor olsak, kamera ve alarm sistemi vazgeçilmez güvenlik sistemleri olarak karşımıza çıkar.

ISAF Güvenlik Sistemleri IT Fuarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir