iSAF 13. Uluslararası Güvenlik Sistemleri Fuarı

ISAF 13. Uluslararası Güvenlik,Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı

01-04 Ekim 2009 İstanbul Fuar Merkezi (DTM), hall 9-12 bölmesinde gerçekleşecek olan fuar, bir çok güvenlik sistemleri, elektronik şirketler tarafından standları kurularak özenle düzenlenmiştir.

ISAF Güvenlik Sistemleri ile ilgili fuarda, bir çok kamera sistemi, parmak izi okuyucu gelişmiş sistemleri, hırsız alarm sistemleri, alarm haberalma merkezi sistemleri, access kontrol sistemleri, görüntülü kapı telefon cihazları, dijital kayıt cihazları, pdks-personel devam kontrol sistemleri ürünleri, güvenlik sistemi ve ekipmanları, CCTV-kapalı devre kamera sistemi, giriş kontrol sistemleri-kimlik tanıma, monitörler, mercekler-lensler, kapı izleme ve kontrol sistemleri, uydu haberleşme sistemleri, data dağıtım sistem ve malzemeleri, iletişim ölçü ve test cihazları, sirenler, oto alarm sistemleri, bilgisayar otomasyon yazılımları, araç izleme ekipmanları, çağrı sistemleri, ses ve görüntü sistemleri, garaj ve otopark sistemleri, gözetim ve gizli gözetim sistemleri, bina otomasyon sistemleri, yangın söndürme sistemleri ve cihazlar, x-ray ekipmanları ve sistemleri, video-recorder-yazılımlar, network, data, bilgi güvenlik sistemleri gibi pek çok elektronik-dijital ürünler sergilenmektedir.

Son olarak geçen 2008 yılının 28 ve 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşmiş olan ISAF Güvenlik, Yangın ve Telekominikasyon bu yıl daha da şık stand dekorasyonları içinde geçiyor. Söz gelimi dekorasyon konseptinde renk tonajında, açık fosforslu yeşile ağırlık veren standlar, grafik logo ve ürün resimleri yer alıyor.

Doğal bir renk olarak bildiğimiz yeşil rengine kıyasla, standların ve katılımcı firmanın alanındaki dış sınırlarında, yapay çimenler görmek mümkün. Bu şekilde, fuarda daha bir çok katılımcı güvenlik sistemi firmasının, çarpıcı stand ve fuar dekorasyonu sergilediğini görebilirsiniz. Fuar katılımcısı bir firma iseniz, kesinlikle bu şekilde birbiri ile paralelleşen, çağrıştıran dekorasyon imajlarını kullanmanıza fayda vardır. Fuar mekanlarında ilgi çeken, önde giden, dikkatleri ürünleri üzerinde toplamayı başaran firmalar muhakkak bu şekilde bir dekorasyon formulü uygulama yoluna gitmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir