Hafele Türkiye Mutluluk Temalarıyla Yapı Fuarı’nda

Hafele 2014 Tüyap Yapı Fuarı'nda

Hafele 2014 Tüyap Yapı Fuarı'nda

Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Yapı Fuarı, yapı sektörüne yön veren öncü firmaları tek bir platformda buluşturacak. Häfele, sektöre yön veren inovatif yaklaşımları ve mutluluk temaları ile 8. salon 902 numaralı stantta yer alacak.

Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan ürünleriyle uzun yıllardır Yapı Fuarı’na katılan Häfele, mekanlara mutluluk katan en yeni ürünlerini ünlü mimar Uğur Köse’nin tasarladığı konsept ve mekanlar üzerinde sergileyecek. Her yıl ziyaretçilerin ilk durağı olan Häfele standı farklı tasarımıyla bu yıl fuara damgasını vuracak ve çok konuşulacak!

Konsept ve Mekan Tasarımı: UĞUR KÖSE

“Yaşadığımız mekan bizim kimliğimizin ve varlığımızın ifadesidir. Nasıl fark yarattığımızı ve kendimizi nereye ait hissettiğimizi anlatır. Mekan ve insan arasındaki o mutluluk ortaklığının yaratıcılığımızı harekete geçirdiğini, duyularımıza seslenerek yaşamımıza anlam, renk, lezzet ve çeşitlilik kattığını düşünüyorum.” UĞUR KÖSE
Spring; yeşilin tazeliği…

Doğadan gelen denge ve tazelik, yeni nesil mutfağın genetik kodlarında gizli… Her şey doğal ve olması gerektiği gibi. İster yeşilin tazeliği, ister sarının canlandıran tonları ister mürdüm rengi… Herkesin dilediğinde kendi ruhunu, kendi karakterini katabileceği ve özelleştireceği bir mutfak. Akıllıca planlanmış ayrıntılar, mucizevi çözümler, yer kazandıran sistemler ailece birlikte geçirilen keyifli anları daha da özel kılıyor.

Spring; doğa ve düzen…

Simetri ve düzen duygusu, banyonun karakterini ve ruhunu yaratıyor. Beyaz, gümüş ve yeşilin tonları, hem metropolitan hem doğayı kucaklayan bir yaşam biçimini yansıtıyor. Şık aksesuarlar, banyonun stilini ayrıntılarda da bütünlüyor. Akıllıca planlanmış aydınlatma ve yer kazandıran sistemler, banyoda yaşanan keyifli anları daha da özel kılıyor.

Hermes; altın oranda yaratılan yeni bir klasik…

Farklı kültürler, farklı zamanlar bu mutfakta aynı anda yaşanıyor. Tam da ilhamını aldığı İstanbul gibi… Form duygusu güçlü ve derin; mekana mutluluk katan ayrıntılar geleceği bugüne taşıyor… Neoklasik çizgiler, beyazın yalınlığı, antik heykellere can veren mermerin asaleti ve gümüş ışıltılarıyla harmanlanıyor.

Hermes; sofistike asalet…

Neoklasik stilin banyolara uyarlanan yepyeni bir yorumu… Geçmiş dönemlerin ihtişamını, modern zamanların konfor duygusuyla yaşamak isteyenler için… Altın orana uygun ölçülendirilen formlar ahenk içinde. Mermerin asaleti ve detaylarda gümüş ışıltılarıyla harmanlanıyor. Işık vurguları, göz okşayıcı bir atmosfer yaratıyor.

Marin; duyarlı ve yaratıcı…

Cesur seçimler ve ileri teknoloji, enerjisi yüksek bir mekan vaat ediyor. Yaşamdan haz almasını bilen ve uçlarda yaşayanlar için yaratılan Marin, sadece göze değil tüm duyulara sesleniyor. İleri teknolojinin olanakları, akıllıca planlanmış detaylar ve endüstriyel görünüm yüksek bir estetik anlayışın ürünü. Krom ve parlak yüzeyler, petrol mavisinin serinliği ve tik ağacının sıcaklığıyla ahenk içinde…

Cocoon; mükemmellik tutkusunun en derin hali…

Zarif ve keskin hatlar, simetri duygusu ve zıt renklerin hüküm sürdüğü fark yaratan görünümüyle özgür bir mutfak… Yaşam alanı ve mutfak arasındaki sınırlar belirsiz, depolama alanları ve tezgah istendiğinde kolayca açılıp kapanan kayar kapıların ardına gizleniyor. Yatay ve dikey hatların kontrast renk ve malzemeyle vurgulandığı mutfakta kusursuz bir düzen var. İhtiyacımız olan her şey olması gerektiği yerde. Acı kahverengi tonları, krom ve satine yüzeyler, beyaz renkle denge içinde. Sıra dışı deri kulplar, mutfağın sofistike görünümünü detaylarda da tekrar ediyor.

Serene; konforlu ve dingin…

Bir otel odası olmaktan öte, herkesin kendine ait bir dünya… Evin sıcaklığı ve konforu, aydınlatmadan mobilyaya odanın her köşesinde kendini hissettiriyor. Brüt beton, açık ahşap ve beyaz renklerin armonisi, dinlendiren, ev gibi kucaklayan bir ortam yaratıyor.

Serene; modern zamanlar…

Keskin hatlar, simetri duygusu ve zıt renklerin hüküm sürdüğü bir banyo… Akıllı depolama çözümleriyle ihtiyacımız olan her şey olması gerektiği yerde. Kahverengi tonları, krom ve satine yüzeyler, beyaz renkle dengeleniyor.

Next; ofiste olmanın yeni hali…

Değişken, dinamik ve renkleriyle canlandıran yeni nesil bir çalışma ortamı… Hem kişiselleştirilebilen bir mekan, hem de çoklu çalışma olanaklarına açık. Son teknoloji ürünü organizasyon sistemleri, yatay ve düşey hatların farklı renklerle vurgulandığı hacimler; esnek, değişebilen, dönüşebilen ve ergonomik bir ofise dönüşüyor. Üstelik tasarımlar sadece bugüne değil, geleceğe de ait.

Cocoon Mutfak
Cocoon Mutfak
Hermes Banyo
Hermes Banyo
Marin Mutfak
Marin Mutfak
Next Ofis
Next Ofis
Spring Mutfak
Spring Mutfak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir