2011 Zemin Fuari İstanbul

2011 Zemin Fuari

19 – 22 Mayıs tarihleri arasında, 2011 yılının ilk Zemin Fuarı İstanbul ‘da katılımcı firmalarını ve meraklı ziyaretçilerini ağırlayacak. Ev yada iş yerleri olsun, zemin dekorasyonu gereken tüm mekanlara hitap edecek olan, son zemin çeşitlerine yer verilecek. İstanbul Fuar Merkezi olan, CNR EXPO zemin dekorasyonu piyasasındaki canlılığa ışık tutacağa benziyor.

Fuarlar öncelikli olarak, kendi sektörüne yönelik bir gelişim ve yeni ürünlerin reklam potansiyeli aldığı / kazandığı avantajları içermekte. 2011 Zemin Fuarı, yeni bir daire dekorasyonu içinde olan yada çalışma ofislerine yönelik farklı bir zemin modeli kullanmak isteyen iç mimarlarını bekliyor. Yine son kullanıcı modundaki kimselerin de, yeni bir laminant, mineflo yada ızgara ahşap modellerinin daha gelişmiş ve ileri teknoloji ile üretilen malzemelerini görebilme fırsatı yakalayacaklar.

Katılım Formu

İstanbul Fuar Merkezi Nerede ?

İstanbul Yeşilköy ‘de, Atatürk Havaalanı ‘nın karşısında yer alan Cnr Expo / İstanbul Fuar Merkezi hem toplu taşıma hem de kendi özel araçları ile ziyaretçilerin kolaylıkla bulabileceği bir yerde. Özellikle Havaalanı Metro ile bir önceki durak. Yaklaşık 10 dakikalık bir yürüme mesafesi bulunan Fuar Merkezi Cnr Expo Aksaray-Havaalanı Metrosu ile sizlere daha pratik gelecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir