Evim Şahane Programı

Televizyonların oldukça popüler bir dekorasyon programı haline gelen Evim Şahane, uygulamalı olarak izleyenlerini şaşırtarak etkilemeyi sürdürüyor. Özellikle bayanların ilgi alanına girdiğini düşündüğümüz mobilya dekorasyon konusu ile Evim Şahane Programı da bayanların ilgi odağı halinde.

Programın erkek izleyicilerden çok bayanlar tarafından izleniyor olması, başladığı saatden de kaynaklanmakta. Hafta içi hergün 14:30’da Kanal D ‘de sizleri ağırlıyor. Uygulamalı dekorasyon programının mimarı Selim YUHAY. Kendisi Türkiye’de birçok tasarıma imzasını atmış, ilk beş mimar arasında da yerini almış tecrübeli biri.

Evim Şahane dekorasyon düzenlemeleri programına bu sayfadan ulaşarak, sizlerin de mekanına el atmasını isteyebilirsiniz. Dekorasyon özelliklerinin değiştirilmesini istediğiniz mekan için, Evim Şahane ekibi tarafından belirli bir bütçe imkanı sunuluyor. Mimar Selim YUHAY’ın evinizi incelemesinin ardından, yapılması gerekenler ev sahibinin gerek istekleri ve gerek ise istemedikleri bazı düzenlemelere uğruyor. Programı televizyonları başından izleyen seyircilerin, kendilerince bazı dekorasyon fikirleri edindikleri gayet yararlı ve bilgilendirici ev dekorasyon televizyon programı denebilir.

Evim Şahane 26 ve 27 Haziran 2012 bölümlerini aşağıdaki video alanlarından izleyebilirsiniz. Videolar görünmediği takdirde klavye üzerinden F5 tuşu ile sayfayı yenileyebilirsiniz. İyi seyirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir