Ağaoğlu Şirketler Grubuna Davetliydik

Merhaba sayın İstanbul-Dekorasyon.Com okurları . . .

Günümüz Türkiye ‘sinin artık sektörü ne olursa olsun, blog yazarlarına önem verdiğinin bilincindeyiz. Kurumsal şirketlerin özellikle alanı içinde yer alan blog siteleri ve sahipleri ile ilgilendiğine ilk sayılabilecek örneklerden biri Ağaoğlu Şirketler Grubu.

2 Haziran Cumartesi günü İstanbul Ataşehir ‘de bulunan Ağaoğlu Genel Müdürlüğü ‘nce mobilya dekorasyon fikirleri siteniz ve çalışanları davet edildik. Davet boyunca tüm şirketi gezebilme, My konseptli projeler hakkında bilgi edinme ve yemek sohbetlerine imkan verildi. Ali Ağaoğlu ‘nun yemek öncesi yanımıza gelerek, hoşgeldiniz demesi ve ayrıca fotoğraf çektirmesi ise Blog Yazarları Tanışma Faslına renk kattı. Ali Bey ‘i mütevazi ve bir o kadar da paylaşımcı bir kişilik olarak gördük.

Ağaoğlu Andromeda Plus Ataşehir projesi ise ayrıca ilgimizi çeken, yapı projelerinden biri olmuştu. Projeye bizzat yakından yani şantiye sahasından, gerekli güvenlik önlemlerimizin alınması ile birlikte tanık olduk. Ağaoğlu ‘nun yaptığı işte zirveye oynadığını, tamamen profesyonel iş tecrübeleri içinde hareket ettiğini söyleyebiliriz. Blog yazarları olarak Ağaoğlu Şirketinin tarihi ve projeleri üzerine yapılan sunumdan ötürü . . .

Özellikle My Club bölümü müthiş spor etkinliklerine ayrılarak, muazzam rahatlatıcı bir kısım olarak tanımalanabilir. Andromeda Residence binası içindeki My Club Dünyasının apayrı bir havası olduğunu, teknolojisinin ve modernliğinin doruklarında olduğunu yazmamızda bir sakınca görmüyorum.

Ağaoğlu Satış Müdürü Serhat ÇEŞMECİ tarafından, özellikle Andromeda Plus projesi hakkında edindiğimiz bilgileri önceki haberlerimiz arasında yayınladık. Kendilerine verdikleri bilgi ve nezaketlerinden ötürü, ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ağaoğlu İletişim Departmanında bulunan Uğur ÜNAL, Ayşegül ŞENSOY ve Süreyya YILMAZ için ön gördükleri davet ve misafir perverliklerinden ötürü, teşekkürlerimizi borç biliyoruz.

Ağaoğlu My Club havuzunun yakınında bir söyleşi anı
Sn. Ali AĞAOĞLU ‘nun tüm blog sahipleri ile birarada resmi
Andromeda Plus Ataşehir yapısının 50. katındayız
Andromeda Plus Ataşehir örnek dairelerini gezerken
My Club Andromeda Residence binası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir