2011 Güvenlik Kameraları / IP Sistemler

ip kamera

IP Kamera sistemi tüm Dünya ‘da hızla gelişen ve büyüyen bir kamera modeli. Bunun yanı sıra network ağı üzerinde çalışma sistemi ile ekstra kabloların çekilmesi zorluğunu aşan bir sistem.

2011 yılına girdiğimiz şu zamanda görülen bir gerçek analog kamera sistemlerinin yerini, tamamen ip kameraların alacağıdır. Tüketici yönlendirilirken kamera şirketlerinin alternatifleri arasında yer alsa bile, ip kameraların fiyatları açısından tercih edilemediği görülmekte. CCTV kamera sistemi pazarı, zamanın hızla ilerlemesi ve teknolojinin de yerinde durmuyor olmasından ötürü ip kamera sistemlerini tercih etmeye başlamıştır.

İletişim: +90 555 637 84 27

ip kameralar

Peki ip Kameralar Nasıl Çalışır ?

ip kamera üzerinde gerilim beslemesi ve ethernet girişli soketler yer alır. Kamera beslemesi sağlandıktan sonra ( 5v / 12v ), iş sırası ağ üzerinde kameranın entegre edilmesidir. İnternet bağlantısının ip kameranın kurulacağı yerde var olması ilk şarttır. Dolayısı ile modem ile ip kamera haberleştirilerek görüntü sağlanır. Böylece ardışık ip adreslerinden biri de ip kameranıza verilir.

ip kameralarip kamera çalışma sistemi tamamen ağ desteklidir. Kameranın yazılımı kurulduğu anda gerekli bilgiler ( ip gibi ) sizden istenir. Yazılımınızın ara yüzünde görüntünüzü elde ettikten sonra, gerekli kayıt ve görüntü ayarlarınızı yapabilmektesiniz.

ip kameralar

“2011 Güvenlik Kameraları / IP Sistemler” için bir yanıt

  1. Mizan avatarı
    Mizan

    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir