Full HD Arçelik LCD Televizyonlar

Arçelik LCD

Türkçeye sıvı kristal ekran olarak çevrilebilecek olan lcd teknolojisi, son yıllarda yeni tip televizyonların üretiminde en çok tercih edilen yöntemlerin başında geliyor.

LCD ekranların eski tip televizyonlara göre temel farkı çok daha büyük bir yüzeyde kaliteli görüntü iletimi yapabilmeleridir. Bunun yanında düşün enerji tüketimi de LCD televizyonların önemli bir özelliği olarak kabul ediliyor.

LCD televizyonlar tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük talep görmekte. Arçelik markasının piyasaya girmesi ile birlikte her üründe olduğu gibi lcd televizyonlarda da ciddi bir fiyat düşüşü görüldü.

Şu an Arçelik LCD TV kategorisinde 40 ekrandan 117 ekrana kadar farklı boyutlarda televizyonlar bulmak mümkün. HD teknolojisinin kullanıldığı bu TVler mükemmel yayın kalitelerinin yanında düşük enerji tüketimleri ve uygun fiyatları ile de tüketicilerin beğenisini kazanmış durumda.

Arçelik LCD televizyonların en çok tercih edilen modeli 106 ekran olarak adlandırılan geniş ekran TVler. Bu LCD televizyonların en önemli özelliklerinden biri dijital uydu alıcısına ihtiyaç duymamaları. Yayın sağlayıcıdan alınan kart direk olarak TVye takılarak yayın alınabiliyor. Bu sayede hem yer tasarrufu hem de tek kumanda ile kanalları kontrol imkanı yakalamak mümkün.

Teknolojinin ulaştığı en son görüntü kalitesi olan 1920×1080 çözünürlüğünde yayın alabildiğiniz Arçelik LCD televizyonlar ayrıca ses sistemleri ile de oldukça etkileyici. SRS TruSurround adı verilen ses teknolojisi ile donatılmış olan TV 106-525 modeli, sesin tüm odaya dağılmasını ve çevrenizi sarmasını sağlayarak unutulmaz bir ses deneyimi yaşatıyor.

Arçelik LCD TV kampanyaları nelerdir ?

Türkiye’nin en popüler beyaz eşya markaları arasında yer alan Arçelik, kampanyaları ile de göz dolduruyor. LCD TV kategorisinde aktif olan kampanyaya adresindeki TV’lerden biri seçip katılarak çok uygun fiyatlarla LCD televizyon sahibi olmak, filmleri ve maçları dünya standardında görüntü ve ses kalitesi ile izlemek mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir