Yataş Mobilya Son Sezon Oturma Grupları

Yataş Oturma Grupları

Yataş ‘ın Enza Mobilya markası altında ürettiği çeşit çeşit oturma grubu olduğunu görüyoruz. Bunlardan ;

  • BOLT MAKSİ OTURMA GRUBU
  • COLUMBIA OTURMA GRUBU
  • DANVA MİDİ OTURMA GRUBU
  • DİANA MAKSİ OTURMA GRUBU
  • LEGNO MAKSİ OTURMA GRUBU
  • LIBERTY OTURMA GRUBU
  • MARIO OTURMA GRUBU
  • MARVEL OTURMA GRUBU
  • MATİSS OTURMA GRUBU
  • MONET OTURMA GRUBU
  • PARMA OTURMA GRUBU
  • REDONDO OTURMA GRUBU
  • SOUND OTURMA GRUBU
  • SİENA OTURMA GRUBU

oturma grubu modellerini ele alacağız bu konumuzda.

Yataş 2011 SiENA Oturma Grupları

3 ‘lü yada 2 ‘li yatak olabilen kanepe ve 2 tane tekli koltuktan ibaret modelin, klasik ve bir o kadar da modern duran çizgisi dikkatlerimizden kaçmıyor. Bulunduğu her mekanın dekoratif atmosferine uyum sağlayabilen bir oturma gubu.

Yataş 2011 MARVEL Oturma Grupları

Seçim sizin lakin sözümüz yerinde ise hiç oturmadan rahatlık ve konforu çağrıştıran bir oturma grubu modeli olsa gerek. Yataklı kanepelerinin yada tekli koltuklarının, mekanınızı resmiyete büründürmesi ve ciddiyeti getirmesini bekliyoruz.

Yataş 2011 BOLT MAKSİ Oturma Grupları

Kırmızısının bile bir farklı göründüğü Bolt Maksi Yataş oturma grubundan, farklılığı ve inceliği arayanlar sahip olmalıdırlar.

Yataş 2011 DANVA MİDİ Oturma Grupları

Sıfırdan bir odanız var ve onu daha da rahat bir dekorasyon çizgisine taşımak isteyenler için. Kurumsallığı andıran desen ve renk özellikleri ise sizi kendisine çekmeye yetiyor.

Yataş 2011 COLUMBİA Oturma Grupları

Yataksız ve gayet sade amacına uygun bir oturma grubu yine Enza markası altında Yataş Mobilya ‘da. Kanepelerinin yataksız, yatak olarak açılmaması sizlere üzerinde uyuyamayacağınız manasına gelmemeli. Çünkü 3’ lü kanepesinin Derinliği 1metreye yakın ve geniş.

Yataş 2011 DİANA MAKSİ Oturma Grupları

Rengarenk Diana Maksi oturma grubunda ise cıvıl cıvıl kendiliğinden oluşan bir hava mevcut. Yastıklarının uyumlu duruşu ve kolçaklarındaki asillik bizlere göre sizde bir tercih nedeni uyandırmalı.

Yataş 2011 LİBERTY Oturma Grupları

İlk bakışınızda leoparı andıracak olan  desenleri sizi ürkütmesin. Çünkü tamamen tasarım ve dizayn harikası alt yapısında üretilmiş. 2 tane berjeri, 3′ lü yataksız olarak kanepe ve 1 adet de yine yataksız kanepesinden ibaret.

Yataş 2011 LEGNO MAKSİ Oturma Grupları

Tekrar tasarımına ve konfor dizaynına dikkat edilerek üretimindeki özen ve titizlik görselinden anlaşılan bir oturma grubu. Legno Maksi. Yataklı olarak kullanabileceğiniz 3′ lü kenapesinde ise sinema keyfinizin iki kat daha arttığını fark edeceksiniz.

Yataş 2011 MATİSS Oturma Grupları

Matiss oturma grubu içeriğindeki kanepeleriniz ise bir hayli sade ve klasik. Estetik harikası olarak fonksiyonel yatak olabilen tarzda. Odanızın sade bir dekorasyon havasında olmasını isteyenlerin, oturma grupları diye kararımızı vermiş bulunmaktayız.

Yataş 2011 MARİO Oturma Grupları

Yataklı kanepe veya yataksız kanepe olarak alternatifleri bulunan Mario ‘da ise, tamamen çok değerli misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz bir esinti var gibi. Şıklığın ve estetikliğin, hiç bir şekilde esirgenmediği modeli tam anlamıyla favorilerimizin arasına aldık.

Yataş 2011 MONET Oturma Grupları

Yeni evli çiftlere tam uyumlu bir oturma grubu. Kolçaklarındaki ovalliğin getirdiği ve sizi üzerinde konforlu bir şekilde ağırlamaktan, mutluluk duyacak bir oturma grubu.

Yataş 2011 PARMA Oturma Grupları

2 tane koltuk, 3′ lü ve 2’li yataklı kanepelerin oluşturduğu bu oturma grubunda ise ilk bakış açınızda, hissedeceklerinizden en önemlisi geniş geniş rahatlığı yaşayabileceğiniz olabilir.

Yataş 2011 REDONDO Oturma Grupları

Beyaz ve bembeyaz bir hava. Bir o kadar da hijyen dolu. Gelecek olan misafirlerinize, şimdiden çocuklarını yanlarında getirmemeleri konusunda bir uyarı yapın isterseniz. Çünkü bu model, bakmaya kıyamayacağınız bir model olacak.

Yataş 2011 SOUND Oturma Grupları

Hakikatten adında anlaşılacağı gibi (sound=ses) bu model ses getirecek. Klasik bir havayı içinde barındıran oturma grubu, eski insanların yani yaşlı kişilerin tek alternatifi olabilir. Büyüklerimizin sahip olacağı ve kendilerine armağan edilebilir bir oturma grubu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir