2011 Modern Banyo Aksesuarları

2011 Modern Banyo Aksesuarları

Yıllar geçtikçe gelişen ve bir o kadar da güzelleşen banyo örneklerine, eklendikçe ekleniyor yenileri. Tabi estetik güzellik taşıyan banyoların mimari yapısını oluşturmak, kesinlikle görsel hayal gücünden ileri geliyor. Durum değerlendirmesinde karşılaştığımız iki yol olduğunu görmekteyiz. İlkinde ev sahibinin kendi tarz ve istekleri doğrultusunda banyo dekorasyonunu sağlaması. Diğerinde ise sizin yerinize iç mimar ekibinin kendi çalışmalarını sizlere sunmasıdır.

İlk yol ile kendi beğendiğiniz 2011 modern banyo aksesuarları arasından seçtiklerinizi kullanmanız dışında herhangi bir maaliyet söz konusu olmamakta. Lakin bütçeniz ve banyonuz geniş yada birden fazla ise iç mimar firmaları ile çalışabilirsiniz.

Sizler için, banyo aksesuarlarının bir banyoda nasıl durduğunu gösteren görsellere sitemizde yer vermekteyiz. Umuyoruz ki siz ev sahipleri trend 2011 banyo modellerini baz alarak düzenlemelerinizi bir an önce gerçekleştirebilirsiniz.

2011 Modern Banyo Aksesuarları
2011 Modern Banyo Aksesuarları
2011 Modern Banyo Aksesuarları
2011 Modern Banyo Aksesuarları
2011 Modern Banyo Aksesuarları

“2011 Modern Banyo Aksesuarları” için 2 yanıt

  1. muarrem avatarı
    muarrem

    Modeller bir hayli hoş, beğendik.
    15 temmuz 2011 banyo aksesuarlarının, fiyat listesini gönderir misiniz ?

  2. Ceviz Mobilya avatarı
    Ceviz Mobilya

    Bir mobilyacı olarak bu tasarımları beğendim. Kendi imalatımda da uygulamaya alacağım. Gösteriş bakımından çok zarif oldukları bir gerçek ve ayrıca lake boya oldukları için sudanda etkilenmiyorlar. Bir hayli işçilik gerektiren malzeme ama tüketicinin bu modellerle ilgileneceğini düşünüyorum paylaşımlarınızı takip etmeye devam edeceğim kolay gelsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir