Modern Duşakabin Modelleri

2011 Lüks ve Modern Duşakabin Modelleri & Örnekleri

Duşakabinlerin banyolarda lüks olarak yer almalarının yanında, modern ve daha kullanışlı bir halde bulunmaları da lazım. Söz gelimi siz duşakabin içindeyken, kendinizi rahat ve hijyen içinde hissetilmelisiniz. Aşağıdaki görsellerde yer alan 2011 modern duşakabin modelleri ölçütsel olarak yaklaşık 1000mm x 1200mm ebatlarında.

Fiskiyelerinin ve duşluklarının, tamamen krom ile kaplanmış olması çekiyor dikkatimizi. Elektronik kumandası ile gerek suyun sıcaklığını, radyonuzu dinlerken kanal yada ses ayarlarını ve fan açma/kapama gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. Duşakabinlerin, normal camlar ile donatılmadığını bilirsiniz. 4 yada 6 mm kalınlıklarında Temperli Cam kullanılır. Kırılmaya karşı oldukça dayanıklı olan temperli camların çerçeveleri ise, gümüş renkde alüminyum çıtaları ile bezenmiş.

Beyaz renkdeki duş teknesinin ve şaşalı yanan led aydınlatmalarının var oluşu ise bizlere 2011 yılının modası olduğunu kanıtlıyor. Termostatik kontrollerinin, 8″ lik dokunmatik kontrol panelinde gerçekleştiği Lüks Duşakabin Modelleri ‘nde usb bağlantısı, mp3 oynatıcı özellikleri de yer alıyor.

Modern ve Lüks 2011 Duşakabin Modelleri
Modern ve Lüks 2011 Duşakabin Modelleri
Modern ve Lüks 2011 Duşakabin Modelleri
Modern ve Lüks 2011 Duşakabin Modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir