2011 Aydınlatma Trendleri

2011 Avize Aydınlatma Modelleri

Evinizdeki avizelerin artık değişmesi gerekiyor ise, 2011 yeni avize modelleri arasına girmeden sizlere birkaç farklı şekil ve tasarımlardaki avize modellerinden bahsetmek istiyoruz.

2011′ in trend avizeleri evleriniz yada iş yerleriniz için kullanılabilir üniversallıkta. Haberimizi okuyanların birçoğu İstanbul ‘un çeşitli semtlerindeki lüks mekanlarda rastladığını hatırlayacaktır. Söz gelimi aşağıdaki görsellere yakın tasarımdaki avize aydınlatmalar IKEA ‘nın vazgeçilmez sattığı ürünleri arasında yer alır.

Lakin gün geçtikçe, yıllar ilerledikçe farklı ve göze hoş gözüken avize modelleri üretildiği malzemenin maaliyeti açısında da kar bırakıyor gibi. Eskilerin klasik sekiz köşe elmas camlı avizelerine baktığımızda ise kaliteli malzemeleri ve ustalıkları görebiliyoruz. Şimdilerde ise daha popüler ve döneminin trendleri arasında üst sıralarda yerini almış modeller mukavva kullanılarak dahi elde edilebiliyor. Tabi bu durum hangi ürünü ele alırsanız yakın bir hal alabiliyor. Eskiler ki eskiler . . .

2011 Aydınlatma Trendleri
2011 AvizeTrendleri
2011 Modern Avizeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir