2012 Vestiyer Modelleri

2012 yılında her üründe olduğu gibi vestiyer üretiminde de farklılaşma yaşandı. Vestiyerler çok fonksiyonlu olarak tasarlanmaya başlandı. Önem verilen nokta şıklık ve fonksiyonlu olması oldu ve eski model vestiyerler yavaş yavaş üretimleri durduruldu.
Vestiyerler evlerdeki kurtarıcılardır. Fazla ayakkabıları, montları, şapkaları, çanta, ev terliklerini, anahtarları koyabileceğiniz yer vestiyerlerdir. Evinizdeki en önemli, en gerekli eşyalardan birisidir.

Vestiyer alırken dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Evinizin tipine göre vestiyer seçmeye özen gösteriniz. Eğer evinizde gömme vestiyer yapabileceğiniz yer varsa onu değerlendirmeye çalışınız, 2012 modelleri arasında gömme model vestiyerlerde yaygındır. Vestiyer üretiminde daha çok kapaklı modeller tercih edilmektedir, çünkü kullanışlılık açısından daha iyi oluyor. Kapaklı modellerde raylı olanların bu yıl üretiminde artış yaşandı. Kapaklı modeller arasında cam ve ayna kapaklar da üretilmektedir. Evden çıkmadan önce son bir kontrol için aynalı olanları tercih edebilirsiniz.

Vestiyer türünde daha çok dolap şeklinde olanlar bilinen ve kullanılan modellerdir. Fakat 2012 vestiyer modelleri arasında sadece askı ve küçük ayakkabılık olan çok şık çeşitlerde mevcuttur. Eğer evim geniş ve fazlalıkları kaldırabileceğim çok yer var diyorsanız sadece şıklık benim için yeterli diyorsanız, bahsedilen bu vestiyerlere evinizde yer verebilirsiniz. Evinizin tipini iyice bilmeniz ve ona göre vestiyer almanız gerekmektedir. 2012 yılı vestiyer çeşidi bakımından yeterince geniş kapsama sahiptir. Şık, modern, klasik, küçük, büyük, kullanışlı, gömme raylı kapaklı, normal açılan kapaklı ve daha birçok modeli seçme şansına sahipsiniz.

2012 Modern Vestiyer Resimleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir