2012 Ev Dekorasyon Trendleri

Günler geçtikçe peşinden ayları, aylar geçtikçe peşinden yılları kaybettiğimiz ortada. Geçen zaman ile değişenler ve gelişenler bir o kadar, gözler önünde. İş, hayal dünyası ile birkaç adım ileride düşünerek tasarımlarını sunan, tasarım uzmanlarında başlatılarak belli süreçte devam ediyor. Söz gelimi alışık olduğumuz üçlü kanepe modellerinin, kolçak bölümlerinin açılarının genişleyerek dizayn farklılığı yaratması gibi.

2012 ev dekorasyon trendleri arasında, birbirinden hoş aydınlatma modelleri de yerini alıyor. Daha teknolojik, tasarruf içinde çalışabilen, tasarım ve dizayn açısından dekoratif ürünler arasında. Banyo aksesuarlarında ve genel banyo dizanynında da durum aynı. Zarif ve kullanışlı, estetik ve göz alıcı bir görünümde ürünler.

Zemin karolarındaki desenler ile üzerinde yer alması gereken mobilya ya da diğer objelerin birbirleri ile olan uyumu artık daha ileri derinliklerde ele alınıyor. 2012 trendleri arasında popüler, modüler mobilya grupları ve daha pratik fonksiyonel mobilya ürünleriyse kullanıcıların ilgisini çekenler olarak ayrı.

2012 ‘nin henüz ilk çeyreği içinde ahşap, metal, cam ve plastik gibi malzemelerin eşliğinde daha birçok aksesuar ve kullanım ürünleri üretilerek sizlere sunulacağından emin olabilirsiniz. Bunun yanı sıra dekorasyon özelliklerinin de yeniliklere bağlı olarak, değiştirileceğinden kuşkunuz olmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir